De software

Het enige gespecialiseerde programma voor de huidtherapie

Omdat wij altijd luisteren naar onze huidtherapeuten en de beroepsvereniging sluit het programma perfect aan bij de huidtherapie. Het patientdossier is dan ook ingericht volgens het huidtherapeutisch methodisch handelen. Naast alle functies die voor huidtherapie noodzakelijk zijn is binnen Skinadmin een levendige vakdiscussie te vinden waaraan meer dan 1000 huidtherapeuten mee doen. Dat is iets waar elke huidtherapeut profijt van heeft.

Mogelijkheden

In de video is kort samengevat wat wij jou als huidtherapeut bieden. Nóg meer mogelijkheden die Skinadmin aan jou als huidtherapeut biedt zijn hieronder voor je opgesomd.

Slimme agenda

Een slimme internetagenda voor op je site zodat patienten op tijdstippen die jij aangeeft afspraken kunnen plannen. De slimme internetagenda komt met voorstellen die het beste passen!

Vakdiscussie

Een bloeiende vakdiscussie met collega's over apparatuur, BTW, zorgverzekeraars, bijzondere aandoeningen en behandelingen en ga zo maar door. Een heel belangrijke bron van informatie waar je zelf de vragen kunt stellen en kunt reageren.

Helpfunctie

Een helpfunctie met actuele informatie over wijzigingen binnen Skinadmin en wat je op korte termijn kunt verwachten binnen de software. Tevens een download bibliotheek met achtergrondinformatie over huidtherapie.

Bestellen hulpmiddelen

Een integrale koppeling met Dermazorg voor het bestellen van therapeutisch elastische kousen. Rechtstreeks via een electronische koppeling ReadyWraps enFarrowWraps bestellen

Koppelingen

Een slimme koppeling met Qualizorg en Zorgmail. Patiënteninformatie wordt automatisch voor je op de juiste tijdstippen naar Qualizorg verzonden. Met zorgmail kun je direct een verslag naar een verwijzer sturen.

Patienten overzetten

Indien een patiënt overstapt van een praktijk naar jouw praktijk (patiënt is bijvoorbeeld verhuisd) dan kunnen wij met een druk op de knop alle informatie in jouw Skinadmin zetten.

Administratie & rapportages

Een makkelijke administratie met facturatie naar patienten en zorgverzekeraars (via Vecozo). Daarnaast uitgebreide rapportages over marketing, episodes en financiën. Met een druk op de knop weet je hoe je praktijk draait.

Medewerkers

Medewerkers, stagiaires en boekhouders kun je makkelijk toegang verlenen tot jouw huidtherapie software. Je kunt van al deze gebruikers op knopniveau regelen wat ze kunnen gebruiken binnen Skinadmin en wat niet.

Flexibel dossier

Een dossier gebaseerd op HMH maar helemaal aanpasbaar voor jezelf. Dus als je de anamnese voor acne wil aanpassen, dan kan dat. Verder zijn er uitgebreide keuzes in maattabellen beschikbaar.