Praktijk starten

Veel startende huidtherapeuten kiezen voor Skinadmin. Skinadmin levert meerwaarde doordat je als starter in de vakdiscussie veel antwoorden kunt vinden op vragen die je als starter hebt. Maar hiermee zijn nog niet alle vragen beantwoord. Voor meer gerichte informatie over het starten van een praktijk hebben wij daarom “de startersgids voor de ondernemende huidtherapeut” uitgebracht. 

Startersgids

Onze startersgids geeft je een compleet beeld van wat er komt kijken bij het starten van een Praktijk Huidtherapie. Naast de manier waarop je de marketing kunt doen en hoe je een investerings- en expoitatiebegroting maakt, staan er veel praktische zaken in die alleen te maken hebben met huidtherapie.  Van AGB-code tot het toepassen van de AVG. En welke rol speelt Vecozo nu eigenlijk? En de laatste ontwikkelingen, welke zijn dat? Allemaal terug te vinden in de startersgids die je bij ons kunt bestellen. Zo maken wij het startende ondernemers makkelijk. Neem contact op om de startersgids te bestellen!

Dermadiq

Om het je nog makkelijker te maken hebben wij Dermadiq opgericht. Dermadiq neemt een deel van de marketing uit handen terwijl je daarover wel mee kunt denken. Als franchise-deelnemer word je lid van Dermadiq. Je doet mee aan de professionele website van Dermadiq. En belangrijk: Dermadiq stelt een M22- of diodelasers voor je beschikbaar. Meteen een vliegende start dus! Oh vergeet niet: je blijft een zelfstandige ondernemer. Je werkt alleen slim samen. Meer informatie hierover? Ga naar Dermadiq.nl

Skinadmin: de software voor startende huidtherapeuten