Over ons

Wij zijn huidtherapie!

Gastcollege Haagse Hogeschool voor studenten Huidtherapie
Onderwerp: Hoe begin je een praktijk?

Geloof het of niet, maar de eerste versie van Skinadmin is gemaakt op een zolderkamer. “Klein beginnen en gecontroleerd groeien” dat is wat er de afgelopen jaren is gebeurd. Inmiddels zijn we al jaren een volwassen bedrijf gehuisvest in Den Bosch waar we naast een helpdesk beschikken over een workshop- en webinarruimte.

Gelukkig kennen we al “onze” praktijken nog steeds en dat blijft wat ons betreft zo. In nauw contact met huidtherapeuten ontwikkelen wij nieuwe mogelijkheden in Skinadmin. Wanneer wij voelen dat
informatie nodig is over specifieke onderwerpen verdiepen we ons erin en reizen we het land door om in kwaliteitskringen een workshop te verzorgen over dit onderwerp. Zo hebben wij veel energie gestoken in het voorlichten van huidtherapeuten over de privacywet.

Actief in de branche

We hebben de franchise organisatie Dermadiq voor de huidtherapie opgericht en zijn initiatiefnemer en deelnemer aan een coöperatie die in laserapparatuur investeert. Deze apparatuur wordt aan haar leden – praktijken huidtherapie – beschikbaar gesteld. Ga voor meer informatie over Dermadiq naar www.dermadiq.nl

Tussendoor organiseren wij webinars voor gebruikers van Skinadmin over onderwerpen waarover wij vragen krijgen. Een opfriswebinar zit ook regelmatig in dit stramien. Handig als je een nieuwe medewerker hebt die nog ingewerkt moet worden.

De medewerkers van Skinadmin